Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Woj Body 75 lvl Grymuar s6 :)

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś nie zamazywać wszystkiego bo np jest różnica czy ten woj ma lvl 70 czy 79, to samo tyczy się skilli, oraz przedmiotów... Tak na prawdę nie da się tego wycenić tak jak należy bo większość jest zamazana...

(widzę że w opisie jest 75 dlatego tak przyjmuje)

Mogę tylko przypuszczać że lvl jest wyższy a przedmioty lepsze.

Ok 300 zł

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Przeglądałem sobie trochę allegro i puste postacie 90lvl cenią się na 350zł, dlatego tutaj z eq myślę że około 300 chłopak by wziął gdyby to eq które zamazał było +9 i miało przydatne bony :)

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Mogłeś nie zamazywać wszystkiego bo np jest różnica czy ten woj ma lvl 70 czy 79, to samo tyczy się skilli, oraz przedmiotów... Tak na prawdę nie da się tego wycenić tak jak należy bo większość jest zamazana...

(widzę że w opisie jest 75 dlatego tak przyjmuje)

Mogę tylko przypuszczać że lvl jest wyższy a przedmioty lepsze.

Ok 350+ zł

duzo bonów zamazales :D ale gdzies z

140 zł zgarniesz

Dużo zamazane, bo ss z allegro. ;P om mam nadzieje, że zejdzie, bo wystawiłem za mniejszą kwotę, niż wy mi tutaj wyceniliście :)

Opublikowano

Dużo zamazane, bo ss z allegro. ;P om mam nadzieje, że zejdzie, bo wystawiłem za mniejszą kwotę, niż wy mi tutaj wyceniliście :)

Mniejszą niż 140 ? :)

To za ile wystawiles może kupie :D

58121063168705213211.png

Opublikowano

Mniejszą niż 140 ? :)

To za ile wystawiles może kupie :D

110 zł :) jeśli jesteś zainteresowany to na pw Ci mogę wysłać link do aukcji :)

Opublikowano

Na 100% nie powyżej 200zł max 150.

ps O ile wiem to miała być wycena a nie cyrk.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ta postac jest warta od 140 do 170 zł polskich nowych :)

Tworzę serwer , ktory bedzie bez zbednego syfu ( bedzie on z rodzaju hard) , ktory przeniesie nas do czasow podobnych do 2010-2011 roku .

Oczywiscie exp bedzie troche szybszy jak i drop yang , handlarka roznosci tez bedzie bogatsza .

Opublikowano

Jesteś j3bnęty ... odslon te zamazane pola i kazdy ci wyceni

Kolego pisałem coś na temat zasłoniętych pól. Jeśli Ci się nie podoba to w prawym górnym roku masz możliwość wyłączenia przeglądarki i bd po problemie. :)

Opublikowano

Kolego pisałem coś na temat zasłoniętych pól. Jeśli Ci się nie podoba to w prawym górnym roku masz możliwość wyłączenia przeglądarki i bd po problemie. :)

Poprostu tacy ludzie jak ty są popi3rdol3ni dlatego że prosisz o wycene gdzie prawie all dane sa zakryte ;)
Opublikowano

Poprostu tacy ludzie jak ty są popi3rdol3ni dlatego że prosisz o wycene gdzie prawie all dane sa zakryte ;)

Popierdolony to możesz być Ty idąc taką logiką. Wyceniasz to co widzisz, a nie całość. Już sprawa jasna? :)

Opublikowano

Nie bo prosisz o wycene zasłoniętych itemków i skil ;)

Serio jesteś idiotą czy tylko udajesz? :)

@Topic

Temat do zamknięcia. :) Zdobyłem potrzebne mi informacje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...